KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zawodnicy

Uczniowie naszej szkoły, którzy startują w zawodach:

Jan Gułaj kl.6b - klasa novice

Lena Kopytowska kl.6a - klasa złota

Amelia Gąsior kl.6a - klasa złota

Zuzanna Tyrańska kl.7a - klasa złota

Zofia Woyton – Zapart kl.6a - klasa srebrna

Izabela Stolarczyk kl.4a - klasa srebrna

Wanda Kędzierska kl.4a - klasa srebrna

Wiktoria Bednarek kl.5a - klasa srebrna

Szymon Kośla kl.6b - klasa srebrna

Zofia Popiel kl.4a - klasa wstępna

Bartłomiej Stasiak kl.6a - klasa wstępna

Przemysław Bartosik kl.5a - klasa srebrna

Weronika Bednarek kl.7a - pary taneczne

Sirine Bougabrine kl.6a - pary taneczne

Jakub Romanowski kl.6b - pary taneczne

Patrycja Tacij kl.4a - pary taneczne

Dawid Kamiński kl.6a - pary taneczne