KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Pracownicy

Kadra Pedagogiczna Szkoły Podstawowej nr 46 w Łodzi

Dyrektor szkoły

mgr Monika Siedmiogrodzka

Wicedyrektor szkoły

mgr Ewa Raczyńska

Pedagog szkolny

mgr Agata Kabza-Wańkowska

Psycholog szkolny

mgr Marta Jędraszek-Wiśniewska

Edukacja wczesnoszkolna

mgr  Kamila Mrówczyńska-Haładaj- wychowawca klasy IA
mgr  Anna Kuzaniak-wychowawca klasy IB
mgr  Sylwia Krajewska - wychowawca klasy IIA
mgr Urszula Walewska- wychowawca klasy IIB
mgr  Agnieszka Tarajkowska - wychowawca klasy IIIA
mgr Dorota Będzia - wychowawca klasy IIIB

Język polski

mgr Małgorzata Kostarska - wychowawca klasy VIA
mgr Katarzyna Trzaskalska - Chołys - wychowawca klasy IVB
mgr Karolina Kwiatyszek - wychowawca klasy VIIA

Historia/Wiedza o społeczeństwie

mgr Hanna Lewandowska - wychowawca klasy VIIIA

Język angielski

mgr Joanna Chojecka - Gadzina - wychowawca klasy IVA
mgr Sylwia Ostrowska - wychowawca klasy VA
mgr Małgorzata Ferlich - wychowawca klasy VIIC

Język niemiecki

mgr Sylwia Ostrowska - wychowawca klasy VA

Matematyka

mgr Małgorzata Florczak - wychowawca klasy VIIIB
mgr Justyna Trafalska - wychowawca klasy VIIB
mgr Elwira Kurowska-Wiśniewska

Przyroda

mgr  Anna Kuzaniak-wychowawca klasy IB


Biologia

mgr Grażyna Kosmala - wychowawca klasy VB

Plastyka

mgr Dorota Będzia - wychowawca klasy IIIB

Muzyka

mgr Katarzyna Gronkiewicz

Technika

mgr Maria Sosnowska

Geografia

mgr Grażyna Kosmala - wychowawca klasy VB

Chemia/Edukacja dla bezpieczeństwa

mgr Renata Drąszczyk

Fizyka

Justyna Trafalska - wychowawca klasy VIIB

Informatyka

mgr Maciej Nowicki

Wychowanie fizyczne

mgr Maciej Nowicki
mgr Urszula Matyśkiewicz-Jaworska
mgr Tomasz Politański
mgr Monika Gąsior

Trenerzy łyżwiarstwa figurowego

mgr Urszula Matyśkiewicz - Jaworska
mgr  Tomasz Politański
mgr Monika Gąsior

Balet

mgr Urszula Matyśkiewicz - Jaworska

Wychowanie do życia w rodzinie

mgr Magdalena Pawlak

Religia

Siostra Justyna - Agnieszka Rosińska

Ksiądz Rafał Balcerzak

Religia ewangelicko - reformowana

mgr Anna Koroza

Religia ewangelicko - augsburska

mgr Michał Makula

Wychowawcy świetlicy

mgr Anna Majewska
mgr Małgorzata Kubacka
mgr Joanna Agatka
mgr Łucja Jaros

Nauczyciel biblioteki

mgr Anna Wilk

Pracownicy administracji i obsługi

Katarzyna Witkowska - główna księgowa
Elżbieta Witońska - kierownik gospodarczy
Wioletta Wach - samodzielny referent
Magdalena Rzewuska-Łuczak
Elżbieta Bartoszek
Katarzyna Kaźmierczak
Zbigniew Piestrzeniewicz
Andrzej Rogoziński
Andrzej Rubciak
Małgorzata Sobieszek
Agnieszka Micińska
Anna Grzelak