KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Łódzki Budżet Obywatelski - projekt ponadosiedlowy L104

Plakat zachęcający do głosowania na projekt L104 w Łódzkim BO

Link do głosowania

Nasza szkoła została zgłoszona przez Uczniów i ich Rodziców do nagrody Szkoła Roku w akcji Szkoła na Medal - największym plebiscycie edukacyjnym w Polsce, który w województwie łódzkim jest prowadzony przez "Dziennik Łódzki". Głos można oddać do 1 grudnia 2021 r. Link do głos...

Od 1 października 2021 r. można głosować w Łódzkim Budżecie Obywatelskim. Projekt przygotowany przez naszą szkołę to  projekt ponadosiedlowy L104.  Chcemy rewitalizować i doposażyć teren rekreacyjny przy naszej szkole: wymienić nawierzchnię na placu zabaw, doposażyć plac zabaw o ławki i stoliki śniadan...

Drodzy Rodzice, Uczniowie i Sympatycy naszej szkoły! Głosowanie na nasz projekt L104 , który wiąże się z modernizacją  placu zabaw to priorytet, ale prosimy również o oddanie głosu na projekty, które są bliskie naszej społeczności: L199 –Modernizacja i remont toalet oraz malowanie ko...

Kultury starożytne - kolebką zjednoczonej Europy

Miło nam poinformować, że uczniowie naszej szkoły -  Jan Mroziński  oraz  Kajetan Wierzchowski  zostali finalistami konkursu  wiedzy o sztuce pt.  "Kultury starożytne - kolebką zjednoczonej Europy"  dla szkół podstawowych Łodzi i województwa łódzkiego. Konkurs zos...

Bicie rekordu Polski w najliczniejszej lekcji ekologii

Uczniowie naszej szkoły lubią wyzwania, dlatego wzięli udział w biciu rekordu Polski w najliczniejszej lekcji ekologii. Lekcja odbyła się w Hali Sportowej MOSiR w Łodzi i rozpoczęła się od sprawdzenia listy obecności oraz policzenia ilości uczestników. Następnie po sygnale startu przeszliśmy do części teoretyczn...

Nasza szkoła w obiektywie