KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Świetlica on-line

Świetlica on-line w czasie wolnym

Zapraszamy do spędzenia czasu wolnego w świetlicy on-line. Na naszej stronie będą na Was czekały zadania i zabawy, które pozwolą na relaks w wolnych chwilach. W zakładce ŁAMIGŁÓWKI MĄDREJ GŁÓWKI ukryte są zagadki, rebusy, krzyżówki i inne zabawy umysłowe. W zakładce WIĘCEJ WIEM znajdziecie ciekawostki, publikacje książkowe, interesujące eksperymenty naukowe i  filmy edukacyjne. Zakładka MALI ARTYŚCI zawiera pomysły dla osób lubiących tworzyć. Jeśli lubicie ruch przy muzyce i śpiew, zapraszamy do zakładki ZABAWY MUZYCZNO-RUCHOWE.

ŁAMIGŁÓWKI MĄDREJ GŁÓWKI
Łamigłówki dla dzieci
Rebusy
Znajdź różnice
Mikołajki , mikołajki...uwaga Drogie Dzieci, stwórzcie sami grę świąteczno- mikołajkową 
WIĘCEJ WIEM
Pan Skarpeta - Polskie Tradycje Wielkanocne
Polskie Tradycje Wielkanocne-tablica interaktywna
Tradycje wielkanocne
Posłuchajmy prawdziwej historii o św. Mikołaju
Dzień Górnika - bajka edukacyjna
Bolek i Lolek wśród górników
Zamień się w chemika, który eksperymentuje z wodą
Początki Łodzi - Opowieść o maszynie parowej
Księży Młyn - Imperium Karola Scheiblera
Wirtualny spacer po Teatrze Wielkim w Łodzi
Galaktyka w słoiku
Co wiesz o swoim kraju?
Ciekawostki , w które trudno uwierzyć
Zapraszamy do teatru
MALI ARTYŚCI
Koszyczek wielkanocny
Pomysłowe ozdabianie pisanek
Zajączek wielkanocny
Rysujemy akwarium
Origami-żaba
Miś 
Papierowa choinka
Świąteczne ozdoby
Śmieszne zabawki
Kreatywne kamyki
Projekty z papieru
Pomysły na rysowanie
Bałwanek z pasków papieru
Malowanie sznurkiem
Jak namalować obraz
Robimy zabawnego Mikołaja
Coś dla miłośników prac z plasteliny

ZABAWY MUZYCZNO-RUCHOWE
Pisanki, kraszanki, skarby wielkanocne
Magiczny dzień-Mikołajki
Piosenki o św. Mikołaju
Słuchanie piosenek o św. Mikołaju 
Coś dla ruchu
Karaoke dla dzieci
Zumba kids
Sałatka owocowa
Aktywność ruchowa
Muzyka relaksacyjna
Otwórz pudełko, a tam czeka Cię ciekawa gimnastyka
Śpiewanie caraoke 1
Śpiewanie caraoke 2
Nadchodzi zima
Bałwankowa rodzina
Ulepmy bałwana